Aquila
Aquila

Contact Us Today:

Aquila UAS Ltd
21 Fair Road

Kilkeel

BT34 4LS

 

info@aquila-uas.com

 

07738 362742

 

Or use our contact form.

Aquila UAS only use BNUC-S™ Qualified Pilots
Hub for Commercial UAV Operators

Get Social with Us.

Are you on our visitor map?

BEMUTATKOZÁS

Aquila UAS

Földmérés, légi fotó- és videókészítés, 3D modellezés

 

Cégünk az Európai Unió országait szolgálja ki.

 

 

Az Aquila UAS szolgáltatásai iránti és a részletekre való különös odafigyelése tette az építőipar egyik piacvezető kiszolgálójává. Széles skálájú szolgáltatásaink garantálják, hogy biztosan megtalálja nálunk azt , amit keres! Kérdéseivel vagy ha tanácsadásra lenne szüksége, forduljon bizalommal szakértőinkből álló csoportunkhoz.

 

Az Aquila UAS különböző légi felméréseket , légi fotózást és videózást kínál többek között az építőipar, közmű- és magánszektor, kivitelezők, magánszemélyek számára.

Cégünk a CAA ( Civil Aviation Authority = Polgári Légiközlekedési Hatóság )  hitelesített tagjaként jogosult UAS ( Unmanned Arial Systems = Pilóta Nélküli Légi Rendszerek) típusú kereskedelmi légi tevékenységek lefolytatásához, ami biztosítja, hogy szolgáltatásainkat megfelelően képzett, tapasztalattal rendelkező szakemberek látják el.

A szakmában szerzett 25 éves tapasztalattal a hátunk mögött, a legmegfelelőbb megoldásokat nyújtjuk szakemberek, tanácsadók, lakossági és nem lakossági ügyfelek, hatóságok és vállalkozók részére, többek között:

  • Építészeknek, tájépítészeknek és kertépítőknek
  • Önkormányzatoknak
  • Magán személyeknek
  • Kivitelezőknek, Közműcégeknek
  • Út, vasút és közműtervezőknek
  • Bányavállalkozóknak

A kezdeti lépésektől, például az építési terület kijelölése, az adott projekt teljes befejezéséig lehetőségünk nyílik a hagyományos geodézia eszközök valamint a legmodernebb UAS – pilóta nélküli légi rendszerek által adatokat gyűjteni.

Ezen adatok különböző területeket fednek le, úgymint a mint tervezést, becslést, mérést – értékelést, ellenőrzést, folyamatok figyelemmel kísérését.

Ezáltal lehetőségünk nyílik a legpontosabb feldolgozottságú adatokat,  valamint a hozzá kapcsolódó összes dokumentációt ügyfeleinknek rendelkezésére bocsátani.

 

Ha többet szeretne megtudni cégünkről és az általunk nyújtott szolgáltatásokról, tájékozódjon cégünk eredetéről és elkötelezett csapatáról. Részletes információért vagy szolgáltatásokért forduljon bizalommal hozzánk!  Szívesen állunk rendelkezésükre! 

Print | Sitemap
© Aquila UAS Ltd